Sammen om den grønne by

Tak for din deltagelse på Landsbyggefondens tredje bystrategiske konference! Nedenfor vil du finde små videointerviews med oplægsholdere, stemningsfotos og Key Note præsentation. Vi glæder os til at se dig igen på vores næste konference, der afholdes i sommeren 2022. Mere information følger snart.

Torsdag d. 02. december, 2021

09:15 - 15:00

Bystrategisk Udsyn

1-dags konference

BLOX, Bryghuspladsen

1473 København K

Billedgalleri

På den tredje konference, d. 2. december, fik deltagerne indledningsvis en international indflyvning til det europæiske arbejde med den grønne omstilling, hvordan denne omstilling spiller en aktiv rolle i byudvikling på tværs af byer i Europa, af Sorcha Edwards.

Bagefter blev blikket rettede mod de almene boligers rolle i den grønne omstilling i en interaktiv debat, hvor oplægsholderne hver kom med sit bud og perspektiv på løsningerne i den grønne byudvikling, og hvad de almene boliger kan biddrage med.

Til konferencen blev der afholdt fire fysiske workshops og en online workshop. Deltagerne, der var fysisk tilstede, kom alle rundt i samtlige workshop med temaerne Bo bæredygtigt, Energi og finasiering, Innovation og Social udvikling. Online-deltagerne var del af workshoppen om Den grønne by - efter kommunalvalget, hvor Roger Buch tog deltagerne med rundt i det danske kommunalvalg landskab, og hvilken betydning vi kan forvente, at valgets resultater får for den grønne omstilling på boligområdet.

Her finder du PowerPoint-præsentationer – dels fra dagens keynote-speaker Sorcha Edwards, dels en overordnet samling af slides fra dagen og Slido resultaterne .

Hent Præsentation af Sorcha Edwards, Generalsekretær for Housing Europe

Hent præsentation fra hele dagen her

Hent Slido resultaterne fra Gehls karrusel

Konference 29. oktober

Torsdag d. 29. oktober, 2020

Vis

Sammen om den blandede by

Torsdag d. 08. juli, 2021

Vis